woensdag 24 april 2019

Bakken

Binnen het thema gezonde voeding probeer ik als ontbijt zoveel mogelijk gluten-arm te eten of iets met trager werkende koolhydraten. Om fruit, yoghurt, granola en havermoutpap als ontbijt af te wisselen met iets anders, probeer ik dus zelf brood, broodjes e.d. te bakken.
Je kan de recepten terugvinden op mijn Pintrest pagina onder SPECIALE BRODEN.


Dit zouden een soort pistolets moeten zijn. :) De vorm is er niet maar ze zijn heel lekker en krokant. Ze zijn gemaakt van boekweit, haver en rijstmeel in combinatie met gebroken lijnzaad.


Het brood is een havermout brood met lekker veel rozijnen (Dominique zijn favoriet) en een mengeling van pitten en zaden. Heel eenvoudig te maken.


Gemakkelijk en snel te maken : pannenkoekjes met havermout en banaan.


Boekweit brood met zaden en pitten.


Havermout brood met yoghurt en aardbeien. Dit is verrassend lekker !




Een klassieker: brood met gist en gemaakt van volkoren speltmeel met lekker veel zaden en pitten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten